Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Regular Contributor
Posts: 57
Registered: ‎01-26-2010
My Device: Q10 & PB 64GB
My Carrier: Telus

Edit learned words

I like the predictive ability of the Learned Words feature.  However, Learned Words has picked up a few bad habits and keeps recommending them back to me.  Short of totally clearing Learned Words is there a way to selectively edit the Learned Words list?

 

Thx.  Dwayne A

Forums Advisor III
Posts: 1,849
Registered: ‎05-29-2013
My Device: Passport & PlayBook
My Carrier: Bell

Re: Edit learned words

Go to "setting" then TAP "Language and input" then go to "Prediction and Correction" then scroll down you will see "CLEAR LEARNED WORDS'
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino
Regular Contributor
Posts: 57
Registered: ‎01-26-2010
My Device: Q10 & PB 64GB
My Carrier: Telus

Re: Edit learned words


RobGambino wrote:
Go to "setting" then TAP "Language and input" then go to "Prediction and Correction" then scroll down you will see "CLEAR LEARNED WORDS'

Thanks Rob.  I was aware of this capability to wipe and start from new.  What I seek is selective editing of the Learned Words.

Forums Advisor III
Posts: 1,849
Registered: ‎05-29-2013
My Device: Passport & PlayBook
My Carrier: Bell

Re: Edit learned words

[ Edited ]

I don't think there is option for that sorry I could be wrong!

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino
Forums Advisor III
Posts: 1,036
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: Edit learned words

Yes, selective would be a good addition! Smiley Happy
-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. Smiley Happy
Regular Contributor
Posts: 54
Registered: ‎04-05-2013
My Device: Q10
My Carrier: T-Mobile

Re: Edit learned words

Under "Options" - "Language and Input" - "Spell Check", there is a way to "Edit Personal Dictionary", but it shows a list of words that is always empty.

I believe that is a bug. There is no reason to have a separate "user dictionary" from a list of "learned words".
They should be the same list, and it should be possible to edit that list.