Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎01-30-2014
My Device: Z10 - STL100-3
My Carrier: Vodafone India

Not able to update 10.2.1 OS in Z10

Hi All,

 

I have a BB Z10 - STL100-3 version mobile which I had purchased from USA. Right now I am in India. When I am trying to update OS from device or from blackberry link software, it shows that "I have latest OS" .

 

I am not sure what is the problem. How to update the official 10.2.1 OS ?

 

Please suggest me.

 

Thanks in advance.

Trusted Contributor
Posts: 227
Registered: ‎01-26-2012
My Device: BlackBerry PRIV
My Carrier: Indonesia Telkomsel and Indonesia Indosat

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

You must insert USA sim card and then you will be able to download it over wi-fi connection.

Follow me: @radewa | BBM Channel: C000DAC5C
I am from https://forumdukungan.blackberry.com.
Indonesian BlackBerry Elite Member.
Contributor
Posts: 32
Registered: ‎01-03-2014
My Device: z10 stl100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

Even I am facing problem as mentioned above. I am z10 stl 100-3 here in india. I earlier updated my z10 to os 10.2 using an official autoloader. But what am I suppose to do nw? How should I update it to os 10.2.1? And from where should I get a 'USA sim card?' and if there is any other way too, please specify ?
Contributor
Posts: 32
Registered: ‎01-03-2014
My Device: z10 stl100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

I am using*
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎01-30-2014
My Device: Z10 - STL100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

Hi,

 

Is there offical autoloader available for 10.2.1 ?

 

Thanks,

Jimik Shah

Contributor
Posts: 11
Registered: ‎01-30-2014
My Device: Z10 - STL100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

Hi,

Finally got update message.
Thanks all for help.
Contributor
Posts: 32
Registered: ‎01-03-2014
My Device: z10 stl100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

How did u do it? Please tell me? Even I want too?
Contributor
Posts: 32
Registered: ‎01-03-2014
My Device: z10 stl100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

Even I would do it the same way u did? Please help?

Thanks
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎01-30-2014
My Device: Z10 - STL100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

Just try to update in mobile only. I got message in mobile only.
Contributor
Posts: 32
Registered: ‎01-03-2014
My Device: z10 stl100-3
My Carrier: Vodafone India

Re: Not able to update 10.2.1 OS in Z10

which sim are u using? I mean the network? and did u 'checked for update using wif'?