Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

BES setup errors...

When trying to install this on Windows 2003 Standard R2 you will see the setup window open but eventually goes away and errors. Part of that error from the dump log below

 

<EXE NAME="Setup.exe" FILTER="GRABMI_FILTER_PRIVACY">
    <MATCHING_FILE NAME="BESMigrationDLL.dll" SIZE="2318472" CHECKSUM="0xE37709C3" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="04/04/2008 17:31:55" UPTO_LINK_DATE="04/04/2008 17:31:55" />
    <MATCHING_FILE NAME="BlackBerry Enterprise Server.msi" SIZE="2252800" CHECKSUM="0xFABDC888" />

 

Not sure where to look for the answer to this what seems to be wrong?

Forums Advisor I
Posts: 724
Registered: ‎07-02-2008
My Device: Z10
My Carrier: Fido

Re: BES setup errors...

I'd cleanup Temp dir and disable antivirus etc. Maybe installer is corrupt so download it again.
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: BES setup errors...

Done, but still errors. This is what is in the event log if it helps any

 

Faulting application Setup.exe, version 4.1.5.60, faulting module Setup.exe, version 4.1.5.60, fault address 0x001135c1.

Contributor
Posts: 10
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: BES setup errors...

side note there is no AV on this server
Forums Advisor I
Posts: 724
Registered: ‎07-02-2008
My Device: Z10
My Carrier: Fido

Re: BES setup errors...

Try downloading full BES 4.1.6 and try to install it. I see the one you tried is 4.1.5.
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: BES setup errors...

Where would I download this version at?
Forums Advisor I
Posts: 724
Registered: ‎07-02-2008
My Device: Z10
My Carrier: Fido

Re: BES setup errors...

http://na.blackberry.com/eng/services/server/offers/v41_trial.jsp and just use your permanent keys rather then temp one they send you.
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: BES setup errors...

thanks I will give this a try
Forums Veteran I
Posts: 2,036
Registered: ‎12-04-2008
My Device: 8900

Re: BES setup errors...

I would do that, by getting 4.1.6 or re-downloading 4.1.5.  Seems like an issue with the installer program from what I read.
******************************************************************


If someone helped you give them kudos. Research all info!
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: BES setup errors...

that one does the same thing, errors out