Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Highlighted
New Member
Posts: 1
Registered: ‎01-12-2009
My Device: Not Specified

Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

I am hoping someone can help me.

 

I have a BOLD, and what was a intermittent issue is now a daily one.

 

Mostly during the night, when my phone is in its charging cradle, and the display shows the "bedside mode" (but also, when its just in its holster), the screen will flip to the Enterprise Activation display screen.

 

The system is working properly, and the BES does not report any issues.  Rogers tech support told me to wipe it and start over... Did not help. Any ideas?

 

Ps Bold has V4.6.0.162 (Patform 4.0.0.155)

Contributor
Posts: 11
Registered: ‎07-30-2009
My Device: Not Specified

Re: Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

We are having the same issue here.  Several users getting prompted for Activation...yet the BB is sending and receiving just fine.

Anyone have any ideas besides reactivation?

New Member
Posts: 1
Registered: ‎01-12-2010
My Device: Blackberry Curve 8900
My Carrier: ATT

Re: Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

Anybody have an answer to this?

Happens every night for several users on BES 5.0. Wouldnt be surprised if it were a lot, but only a few users reporting it.

 

Handhelds are Curve 8900, 8300 and Bold.

 

*Same time every night, just says enterprise activation, email, pin, etc.

 

Thanks,

Guru III
Posts: 32,190
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry DTEK60, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

activate the affected users again and see if it goes away.

 

Make sure you send the activation from BES.

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-24-2010
My Device: Pearl 8130
My Carrier: Verizon

Re: Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

I am having the same issue on BES 5.0.1 rollup 2 & Exchange 2010

did you find a solution other than reactivation??

Guru III
Posts: 32,190
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry DTEK60, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

Is this a new install or an upgrade?

 

If from an upgrade then you must reactivate users. Mos likely the encryption on old BES did not match new BES.

 

Reactive will stop it.

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


Forums Veteran I
Posts: 2,036
Registered: ‎12-04-2008
My Device: 8900

Re: Bold on BES pops up Enterprise Activation Screen

It sounds like your desktop sync service book is being corrupted for some reason. Your devices aren't actually reactivating, they are just repushing that service book to the handhelds. Have you tried rebooting the BES server or restarting the services?

******************************************************************


If someone helped you give them kudos. Research all info!