Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Visitor
Posts: 1
Registered: ‎12-11-2008
My Device: Not Specified
Accepted Solution

New server installation - It Policy status: ERROR, no synchronisation with blackberry

I have installed the Blackberry enterprise server for the MD of a small firm.

 

All installed ok, services work, the test connections to RIm, databases etc seem ok.

The blackberry would not activate wirelessly, so I plugger it on the cable and it activated ok, but no messages are getting to it.

 

Messages failed - 304 now.

 

The only error I can see is IT Policy Status :error when I view the user.

I have tried the default and basic password policies, tried to resend them, but the user does not get them.

 

He did get the original request for activation wirelessly though.

Have restarted server, ensured all updates are on the machine.

 

The logs show communications ok with the outside world, but messages just not getting there.

We are using a desktop forwarding rule on his pc to overcome the problem at present. 

 

Help please ?

Highlighted
Forums Veteran I
Posts: 1,546
Registered: ‎04-01-2008
My Device: 8120, Storm, 8200

Re: New server installation - It Policy status: ERROR, no synchronisation with blackberry

-please check this thread for possible EA issues

http://supportforums.blackberry.com/rim/board/message?board.id=BlackBerryEnterpriseSolution&thread.i...

*****************************************************************************
Click on KUDOS to appreciate our efforts and mark the thread RESOLVED if your issue is resolved.