Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Regular Contributor
Posts: 69
Registered: ‎03-07-2010
My Device: Bold 9900
My Carrier: SFR

Re: Current patch level of BES Express 5

Any chage log? I hate updating for no good reason.

Guru III
Posts: 32,144
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry PRIV, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Current patch level of BES Express 5

I dont see one, but it had more to do with the installer than an actual update.


Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!

Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.

SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope

Want to thank me? Buy my KnottyRope App here

BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎02-19-2009
My Device: Not Specified

Re: Current patch level of BES Express 5

Yes in the 5.0.1 bundle 12 is a fix for the windows active directory mixed mode problem see blackberry KB18186 http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB18186. We could not login to BAS with active directory credentials, it gave error

"The username, password, or domain is not correct. Please correct the entry." So we could only login using the BAS admin account.

Used your instructions by downloading the package again. Since my standalone server is virtualized I made a snapshot of the full server just in case. I did not uninstall the previous version 5.0.1 bundle 5 but just ran the setup, it did a database upgrade and kept all the configurations. After server reboot everything worked as before, my 20 users were still there and active. Plus the mentioned issue is fixed. Funny extra at the bottom of the BAS pages it shows version






BES Express (standalone) and 4 Exchange 2007 servers