Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-19-2009
My Device: Not Specified

Can't login to MDS Application Console

Hi,

 

I installed 5.0 on a new machine with a fresh database.

I couldn't login as many other users - but I could help myself with this kb:

http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB18161

 

But now that I can login to BAS I can't login to the MDS Application Console (https://bbserver/mdsisconsole/app).

In the setup I specified the same passwort for the local besadmin account as I have for my domain besadmin account.

I tried every combination but I can't get it running, even by creating a new admin user via BAS.

 

Can anyone help me please.

 

Thanks!

 

 

BES 5.0 for Exchange on Server 2003 R2 SP2, DB on SQL 2005 Cluster
Developer
Posts: 333
Registered: ‎04-16-2008
My Device: 8900

Re: Can't login to MDS Application Console

Do you have a DNS entry for the MDS_IS Pool?

 

 

 

Highlighted
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-19-2009
My Device: Not Specified

Re: Can't login to MDS Application Console

[ Edited ]

Hi kerseyr,

 

you mean if I manually created one on my DNS Servers? If so -no I didn't. I had no problems with the setup itself.

Can you tell me what information needs to be added to the dns server exactly?

If you mean if I can see the mds pool name - yes it's listed in the login screen.

 

I can see the login screen via ip/fqdn but I get an error with every user and password it should be.

 

Thank you!

Message Edited by thomas.bayer on 07-18-2009 12:36 AM
BES 5.0 for Exchange on Server 2003 R2 SP2, DB on SQL 2005 Cluster
Developer
Posts: 333
Registered: ‎04-16-2008
My Device: 8900

Re: Can't login to MDS Application Console

I had a simialr issue the other week.

 

I hadn't created a DNS entry for the MDS_IS pool name.

 

I logged into the BAS on the left hand side looked atServers and components.

 

Expand BlackBerry Domain ExpanServer View, Expand Server name. Looked at MDSS and the name in brackets was the DNS entry I used.

 

Created a record and I was logged in fine.

 

have a look through the logs, that is where I got the hint.