Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎12-03-2008
My Device: Not Specified

Storm 2 enterprise activation

Just got a new BB storm 2, when I did the enterprise activation from the phone, my email is syncing fine, but no calendars or contacts have come to the BB yet.  ALso, is there anyway to sync my password keeper from my old BB?

Contributor
Posts: 26
Registered: ‎04-28-2009
My Device: Z10 - Bold 9900 - Porsche P'9981
My Carrier: Telekom.de - Vodafone.de

Re: Storm 2 enterprise activation

Which version of BES are you running? Did the Enterprise Activation complete successfully? Did you remove and readd the user account to the BES prior to doing the Enterprise Activation?

 

Guru III
Posts: 32,190
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry DTEK60, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Storm 2 enterprise activation

You do not have to remove users from BES. I have yet to do so in 3 years. There are usually other issues that cause it.

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-17-2009
My Device: Not Specified

Re: Storm 2 enterprise activation

Exact same issue here. Solution was for the BES admin to queue BES to sync the calendar, then I had to do a security wipe and re-do the enterprise activation. Works now. Check with your BES admin and be sure that the calendar is queued to be synched as well as email. good luck.