Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-05-2013
My Device: Z10

Traveler BDS Active Directory Domain Settings

Hello all,

 

We have a Domino Traveler server installed and BDS keeps populating the Domain path once I set an Email Profile for the user (which I know doesn't work with Traveler).  Is there any setting that someone is aware of so that the Domain field doesn't populate and I don't have to do an "Override Active Directory Settings" when I'm assigning an email profile.


Thank you

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-17-2013
My Device: Z10
My Carrier: ATT

Re: Traveler BDS Active Directory Domain Settings

Did you ever resolve this issue?

Guru III
Posts: 32,190
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry DTEK60, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Traveler BDS Active Directory Domain Settings

what version of Traveler are you using?

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-17-2013
My Device: Z10
My Carrier: ATT

Re: Traveler BDS Active Directory Domain Settings

Traveler 9 IF1.  Duane