Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎04-22-2012
My Device: N/A
Accepted Solution

Unable to log into UDS administration page

When I try to log into the UDS administration page, https://[hostname]:8443/authorize.do, I get the following error:

 

"An error occurred. The site might be temporarily unavailable. Click OK to attempt to return to the login page."
 
I can log into the BES Express administration console and all services are running, including the web publishing service. However, I noticed that https://[hostname]:8081/ does not work, and I get "HTTP Error 503. The service is unavailable"
 
What could be the problem?
 
Thanks.
Highlighted
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎04-11-2012
My Device: 9900
My Carrier: Rogers

Re: Unable to log into UDS administration page

is bes express and uds on the same server?

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎04-22-2012
My Device: N/A

Re: Unable to log into UDS administration page

Yes they are.
Contributor
Posts: 18
Registered: ‎04-17-2012
My Device: 9900
My Carrier: Bell

Re: Unable to log into UDS administration page

Not sure if you are having the same issue I had but my IIS website CORE module didnt have the CORE BUDS certificate bound.  Aftering going into bindings and choosing the cert it worked fine.

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎04-22-2012
My Device: N/A

Re: Unable to log into UDS administration page

The Core BUDS certificate is binded to it. I was told by blackberry support that the UDS could not be on the same host as BES or BES Express. I installed the Universal Device Service on a separate host and it worked. However, when I restarted, I was no longer able to log into the administration page. 

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎04-22-2012
My Device: N/A

Re: Unable to log into UDS administration page

I have found a solution and am posting for anyone else that encounters the same issue. For some reason I browsed to the Application Pool in IIS Manager and noticed that UDS Core Application Pool was disabled. Hence, I was unable to log in to the administration console. It is required that the account used to install UDS have the right to log in as a service AND as a batch job. The documentation did not include this and thanks to the Windows Server logs, I was able to troubleshoot and solve the issue.