Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Highlighted
New Member
Posts: 2
Registered: ‎12-14-2008
My Device: Not Specified

All buttons stopped working?

Hello,

 

I have a brand new BlackBerry Bold, about 3 weeks old. All of the sudden, all of the buttons on the device stopped working (including side buttons and top mute button). The ball still scrolls around, but clicking it or pressing any other button does absolutely nothing.

 

I removed the battery several times, removed SIM tried all that sort of thing... no change.

 

Is this common? I assume something the warranty would cover? Any possible fixes that I can do, or should I just call Rogers?

 

Thanks.

Forums Veteran I
Posts: 2,036
Registered: ‎12-04-2008
My Device: 8900

Re: All buttons stopped working?

I've never heard of that
******************************************************************


If someone helped you give them kudos. Research all info!
Forums Veteran III
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: All buttons stopped working?

Don't loose your time go to any Rogers store to change the device
--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Member
Posts: 2
Registered: ‎12-14-2008
My Device: Not Specified

Re: All buttons stopped working?

Woke up this morning and it's working normal again.

 

Hmmmm too strange.

Forums Veteran III
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: All buttons stopped working?

Ok, great for you, check if tomorrow are fine.
--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.