Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 47
Registered: ‎12-13-2012
My Device: Blackberry 9300 3G
My Carrier: Idea

Re: App World latest version of Blackberry ID update

EliasMashabela,
You have activated Blackberry internet service? If yes ,confirm with your service provider.
Elite II
Posts: 7,974
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: App World latest version of Blackberry ID update


EliasMashabela wrote:
When its done with installment, it says There Was A Problem Installing Your Facebook, Please Try Again

Hi EliasMashabela

 

 

                                   Is that the complete error message you are getting ? As I asked is it a new device or a used one and also you must have appropiate  data plan do you have that ? You can try the same over wifi have you tried that !

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Contributor
Posts: 39
Registered: ‎01-06-2013
My Device: Curve 9300
My Carrier: Elias Mashabela

Re: App World latest version of Blackberry ID update

I did
Contributor
Posts: 47
Registered: ‎12-13-2012
My Device: Blackberry 9300 3G
My Carrier: Idea

Re: App World latest version of Blackberry ID update

Hi EliasMashabela ,
Head to this link and reinstall as said before
http://www.blackberry.com/btsc/KB25378
Elite II
Posts: 7,974
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: App World latest version of Blackberry ID update


KAMBLEBA wrote:
Hi EliasMashabela ,
Head to this link and reinstall as said before
http://www.blackberry.com/btsc/KB25378

Dear KAMBLEBA

 

The KB you suggested is different from the problem the user is having , it has nothing to do with downloading FaceBook for BlackBerry ,and also that issue has been resolved ,It was a FaceBook Server error .

 

I know you want to help the user as did i , but the user also understand that at an Internet distance if they didn't provide much information or answer to a few query then its just a guess work , NO SOLUTION. 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Contributor
Posts: 39
Registered: ‎01-06-2013
My Device: Curve 9300
My Carrier: Elias Mashabela

Re: App World latest version of Blackberry ID update

Nothing happens, still the same problem
Contributor
Posts: 47
Registered: ‎12-13-2012
My Device: Blackberry 9300 3G
My Carrier: Idea

Re: App World latest version of Blackberry ID update

EliasMashabela,
If still you are having problem, read all this about Facebook installation and try .
http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?externalId=KB14748&sliceId=1&cmd=displayKC&d...
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎11-20-2012
My Device: 9700
My Carrier: aircel

Re: App World latest version of Blackberry ID update

i have updated my bb to v6.0.0.706

now am unable to connect to my wifi... to be more clear i can connect to  my wifi but cant access the websites....

am getting error msg " a communication failure has occurred. the server may be busy.please try again later..."

 

 

Contributor
Posts: 10
Registered: ‎11-20-2012
My Device: 9700
My Carrier: aircel

Re: App World latest version of Blackberry ID update

how to activate my bb.. my handset is of T-mobile and am in india now... 

the handset is gifted to me... 

i only have the handset now... now what shell i do... plzzz help me out of this problem..

Elite II
Posts: 7,974
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: App World latest version of Blackberry ID update


darulanam786 wrote:

how to activate my bb.. my handset is of T-mobile and am in india now... 

the handset is gifted to me... 

i only have the handset now... now what shell i do... plzzz help me out of this problem..


Hi darulanam786

 

 

Is that a Unlocked device that you brought or a locked one ? Have you tried to call your Carrier Aircel to activate BIS on your SIM account ?

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.