Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-09-2014
My Device: Blackberry Curve 8520
My Carrier: VCL
Accepted Solution

Blackberry 8520 wiped and doesn't show error 507

Hi, I recently wiped my blackberry 8520 OS with BBSAK and started installing another OS, in the process, the USB cable somehow got disconnected and the installation failed. Now the phone just start, light for about 3 seconds doesn't show anything and then turns off. It doesn't even show error 507. Please help
Hall of Famer III
Posts: 58,151
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: Blackberry 8520 wiped and doesn't show error 507

Hi and Welcome to the Community!

You may need the use of these tricks:

Good luck and let us know!


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-09-2014
My Device: Blackberry Curve 8520
My Carrier: VCL

Re: Blackberry 8520 wiped and doesn't show error 507

Thank you sdgardne, the third option worked fine. I downloaded the os from my bb carrier and followed the procedures cautiously. Again, thank you
Highlighted
Hall of Famer III
Posts: 58,151
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: Blackberry 8520 wiped and doesn't show error 507

You are very welcome. Enjoy!

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................