Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎04-26-2014
My Device: 8520
My Carrier: 9062147764

Blackberry 8520

whenever a message comes in hindi it shows me box & .............

what should i do.

New Member
Posts: 2
Registered: ‎12-17-2012
My Device: Curve 8520
My Carrier: Wind

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?


Akashdutt wrote:

whenever a message comes in hindi it shows me box & .............

what should i do.


 

Hall of Famer III
Posts: 57,572
Registered: ‎11-28-2008
My Device: PRIV (6.0.1/AAG111), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1526)
My Carrier: TMobile USA

Re: Blackberry 8520


Akashdutt wrote:

whenever a message comes in hindi it shows me box & .............

what should i do.


Hello,

 

If available, you need to install that language support onto your device. The simplest way is to, on a PC (you cannot do this on MAC):

1) Make sure you have a current and complete backup of your BB...you can find complete instructions via the link in my auto-sig below.

2) Uninstall, from your PC, any BB OS packages

3) Make sure you have the BB Desktop Software already installed

4) Download and install, to your PC, the BB OS package you desire:

  • http://us.blackberry.com/support/downloads/download_sites.jsp
  • It is sorted first by carrier -- so if all you want are the OS levels your carrier supports, your search will be quick. However, some carriers are much slower than others to release updates. To truly seek out the most up-to-date OS package for your BB, you must dig through and find all carriers that support your specific model BB, and then compare the OS levels that they support.
  • Use this KB to guide you in choosing the proper OS package:
    • Article ID: KB05305 Localization support for BlackBerry smartphones

5) Delete, on your PC, all copies of VENDOR.XML...there will be at least one, and perhaps 2, and they will be located in or similarly to (it changes based on your Windows version) these folders:

  • C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader
  • C:\Users\(your Windows UserName)\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML

6a) For changing your installed BB OS level (upgrade or downgrade), you can launch the Desktop Software and connect your BB...the software should offer you the OS package you installed to your PC.

6b) Or, for reloading your currently installed BB OS level as well as for changing it, bypass the Desktop Software and use LOADER.EXE directly, by proceeding to step 2 in this process:

If, during the processes of 6a or 6b, your BB presents a "507" error, simply unplug the USB cord from the BB and re-insert it...don't do anything else...this should allow the install to continue. When it presents you with the screen of apps to choose to install to your device, be sure to expand all sections and select all that are for your desired language(s).


 

Good luck and let us know!


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎04-26-2014
My Device: 8520
My Carrier: 9062147764

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?

No

 

Hall of Famer III
Posts: 57,572
Registered: ‎11-28-2008
My Device: PRIV (6.0.1/AAG111), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1526)
My Carrier: TMobile USA

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?

No?

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎04-26-2014
My Device: 8520
My Carrier: 9062147764

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?

wipe it

 

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎07-16-2014
My Device: BB Curve 8520 for me - BB Q5 for my wife
My Carrier: Tiscali Mobile (no BIS service available) - TIM (Telecom Italia Mobile w/BIS)

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?

[ Edited ]

Hi,

 

for sure you already tried it, but if your phone behaves this way it seems a locking screen feature activated.

 

try to check (my phone is italian, i'm triing to instant translate my options to you....) :

Settings ->Password--> set it to "disabled" ---> exit --> Save! --->( perhaps it will ask you to enter your psw once again to confirm who you are) .  ....and ... wait 5:01 minutes.......

 

hoping it could help!

 

Ciao!

D

New Member
Posts: 2
Registered: ‎12-17-2012
My Device: Curve 8520
My Carrier: Wind

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?

Perfect, you are right, I did it a couple of days ago and it worked!

Grazie anche in italiano.

Franco

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎07-16-2014
My Device: BB Curve 8520 for me - BB Q5 for my wife
My Carrier: Tiscali Mobile (no BIS service available) - TIM (Telecom Italia Mobile w/BIS)

Re: Blackberry 8520 Since 10 days it asks every 5 minutes to put the password in. What happens?

Great, i'm really happy of this.

 

I just notice right now your Italian provider.....

 

Ciao!

D