Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎05-17-2008
My Device: Curve 8330
Accepted Solution

Can we install BB Desktop on 2computers?

    I did a search and did not find a definitive answer.

My BB is installed on my work PC, but I'd like to install it at home as well, on my laptop. (can't really download, copy music, Podcasts, videos etc at work!!)

Before I install BB software on the laptop, was wondering if having it on 2 systems creates problems. Won't need to sync Calendar, tasks email etc, just the media stuff and apps.

Any advice?

scott 

Forums Advisor II
Posts: 974
Registered: ‎04-01-2008
My Device: T-Mobile 8100

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

You can install the BlackBerry Desktop Manager on as many PCs as you want.
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎05-17-2008
My Device: Curve 8330

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

But how do you avoid screwing up settings on sync?

scott 

Highlighted
Forums Advisor II
Posts: 974
Registered: ‎04-01-2008
My Device: T-Mobile 8100

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

Configure the Desktop Manager sync settings to not synchronize anything when connected.
Forums Advisor III
Posts: 1,078
Registered: ‎05-26-2008
My Device: 8300

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

Hi Scott99Lee,

 

 

Install the Desktop manager at Work as BES.

Install the Desktop manager at home as BIS.

 

That way you can also add your home contacts to the Devcie,. but remember that because the devcie will Sync everything, the Contacts that are now on your BB will be sync'ed to the office account as if you had added them manually!

Hope that helps!



Checked out my Blackberry FAQ's and Links to Needed Articles here
http://darkeen.homelinux.com/index.php/Blackberryfaq
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎05-17-2008
My Device: Curve 8330

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

Thanks to both of you. I'll try, but I don't have outlook on my home laptop. Will see how it goes. If I run into trouble, I'll ask for more help!

scott