Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-01-2013
My Device: Curve 8520
My Carrier: Bouygues telecom
Accepted Solution

Curve 8520

Dès que je veux me connecter à BB appworld ce message s'affiche : "Assurez-vous que votre terminal est connecté au réseau sans fil, puis réessayez."
Guru II
Posts: 22,044
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry PRIV; BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.2.2639; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: AT&T

Re: Curve 8520

Vous avez besoin d'un plan de données BlackBerry ou wifi pour appworld pour fonctionner correctement.

--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-01-2013
My Device: Curve 8520
My Carrier: Bouygues telecom

Re: Curve 8520

Comment je peux en avoir un ?
Highlighted
Guru II
Posts: 22,044
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry PRIV; BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.2.2639; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: AT&T

Re: Curve 8520

Contacter Bouygues Telecom pour les avoir ajouter le bon plan des données

--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-01-2013
My Device: Curve 8520
My Carrier: Bouygues telecom

Re: Curve 8520

Merci beaucoup Smiley Happy
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎08-03-2013
My Device: curve8520
My Carrier: handworking

Re: Curve 8520

[ Edited ]

Am usin curve 2 if I try 2 browse it tell me my devise use wifi I should ensure wifi iz activ hw pls I need ru help u cn emil me <removed>

 

MOD EDIT: Removed personal information to comply with Community Guidelines and Terms and Conditions of Use.