Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎06-03-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

DM does not recofnize my BB Bold

Hi,

 

I am a new user when it comes to BB's.

I always used to work with Windows Mobile Devices and never had issues.

Now when I stared using the device I was very happy.

But when I tried to Sync my Old data from Outlook I was unable to get the Thing to talk.

 

I installed DM 4.6 and 4.7 on a Windows XP sp3 and even tried on my new Windows 7.

in both cases I stumble on the same issue.

The manager sees the USB connection and shows a Pin.

When I turn to the DM I get NO PIN, even when I manualy set the settings to USB with Pin, it still says No pin but that it is connected.

In all options I am unable to perform anny action.

 

Please help me out as I have no Idea what to do annymore

Contributor
Posts: 17
Registered: ‎04-04-2009
My Device: BOLD - Vodafone

Re: DM does not recofnize my BB Bold

Have you tried to uninstall the BDM and install it again???

or

maybe any failure when you plug the USB and Windows installing the USB driver?

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎06-03-2009
My Device: Not Specified

Re: DM does not recofnize my BB Bold

Let me help a bit.

I tried in total now 3 differtent mashines wich gave exact the same issue.

with DM 4.6 and 4.7.

So yes I tried reinstalling it.

Now I have an older BB wich when I use the Same hardware does what I ask from it.

Just the 9000 does not work at all.

Same cable, Same laptop same DM 4.7 Same outlook 2003 same windows XP SP3. Different BB 8XXX and 9000 bold.

 

I do not know where the issue is, but for me it is very clear there is something with BB very wrong.

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎06-03-2009
My Device: Not Specified

Re: DM does not recofnize my BB Bold

I do not know what I did or how.

But I managed to solve the issue myself.

 

I unpluged the Sim and memory card, took out the batt for some time ( in my case it was 2 days). then I putback the Batt and when the device was booting up I pluged it in the computer before it finalized its setup.

 

Then It was recognized, and saw ther where updates to install.

Now it it working like it should.

 

I hope some else can use the explination for his issue.