Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎12-14-2013
My Device: BlackBerry Curve 9380
My Carrier: student

Gps in Curve 9380

Plzz tell me how I install gps in curve 9380???
Hall of Famer III
Posts: 58,175
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: Gps in Curve 9380

Hello,

 

Refer:

According to that, your BB has GPS...so I'm not sure I understand your actual question?

 

Please clarify.


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎12-14-2013
My Device: BlackBerry Curve 9380
My Carrier: student

Re: Gps in Curve 9380

My question is that gps is not running in my BB how can I use it ???
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎12-14-2013
My Device: BlackBerry Curve 9380
My Carrier: student

Re: Gps in Curve 9380

Gps not given me location on wifi..
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎12-14-2013
My Device: BlackBerry Curve 9380
My Carrier: student

Re: Gps in Curve 9380

Even when I'm trying to download BB maps the notice will show that your BB doesn't meet the system requirements that are needed to supported BB Maps... Smiley Sad
Hall of Famer III
Posts: 58,175
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: Gps in Curve 9380


bukhari420 wrote:
My question is that gps is not running in my BB how can I use it ???

How do you know that it's not running?


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Hall of Famer III
Posts: 58,175
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: Gps in Curve 9380


bukhari420 wrote:
Gps not given me location on wifi..

The GPS radio and the WiFi radio are completely different...so I'm not sure what about this fact applies to your situation. If you could explain fully and completely, maybe we could understand....and we need to understand in order to provide you with useful guidance.


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Hall of Famer III
Posts: 58,175
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: Gps in Curve 9380


bukhari420 wrote:
Even when I'm trying to download BB maps the notice will show that your BB doesn't meet the system requirements that are needed to supported BB Maps... Smiley Sad

And from that message, it sounds like your issue with with the BBMaps application, not your GPS. So please check, in BBWorld, the complete system requirements for BBMaps and ensure that you meet ALL of those requirements.

 

Good luck and let us know!


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎12-14-2013
My Device: BlackBerry Curve 9380
My Carrier: student

Re: Gps in Curve 9380

Thanks...