Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎11-14-2013
My Device: Curve 9360
My Carrier: TMN

HOTSPOT

I have an BB 9360 Curve .

I´m trying to link my computer trough hotspot but i can´t. In my menu don´t apear the option Hotspot.

A already made an rebout and also call to my operator suplyer but i can´t solve the problem.

I would apreciateyou help.

Thanks in advantage
JM

Super Contributor
Posts: 285
Registered: ‎09-10-2013
My Device: z10
My Carrier: Sprint

Re: HOTSPOT

For what I kno HOTSPOT is an added feature of your service plan.  What did your service provider told you?

Let me know if this help.
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎11-14-2013
My Device: Curve 9360
My Carrier: TMN

Re: HOTSPOT

That my service is ok with hotspot...

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎11-14-2013
My Device: Curve 9360
My Carrier: TMN

Re: HOTSPOT

The problem is that doesn´t apeear the option on the screen

Super Contributor
Posts: 285
Registered: ‎09-10-2013
My Device: z10
My Carrier: Sprint

Re: HOTSPOT

were you able to use HOTSPOT on your device before?

Let me know if this help.
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎11-14-2013
My Device: Curve 9360
My Carrier: TMN

Re: HOTSPOT

No, never.

 

Super Contributor
Posts: 285
Registered: ‎09-10-2013
My Device: z10
My Carrier: Sprint

Re: HOTSPOT

do a back up first and try to update the software of your device.

 

Let me know if this help.
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎11-14-2013
My Device: Curve 9360
My Carrier: TMN

Re: HOTSPOT

i already did that without resoult

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎01-16-2014
My Device: Curve 9320
My Carrier: Airtel NG

Re: HOTSPOT

It could b dat wen u wer loading ur OS, it was not selected amongst d options. Try updating ur OS tru a desktop software and make sure d option is selected.
Hall of Famer III
Posts: 58,134
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH505), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: HOTSPOT

Refer:

  • KB31857 How to setup and manage a Mobile Hotspot connection on the BlackBerry smartphone

As you see, there are two requirements to use the HotSpot feature -- a proper service plan from your carrier AND an adequate OS level. You have not said what OS you are on, but if it's not 7.1, then HotSpot indeed won't be available (since that is the minimum OS level required).

 

Good luck!


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................