Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎04-07-2011
My Device: 8520
My Carrier: Etisalat

Letter "E" will not work and the phone is very slow.

HI Everyone,

 

I would greatly appreciate the help of anyone who can help me solve my issse with my phone. i have a blackberry 8520 which was working great until yesterday.

 

Now i cant do the following:

 

1. Press the lettee E as it does not work

2. The ALT key when pressed does not work which means i cannot use a comma, full stop etc..

3. The phone seems to have a life of its own where it automatically speed dials the no 2 (letter E key) wheneever i just scroll my finger on top of it.

4. It also is quite slow and keep coming up with the jar telling me to wait. This is not soo much an issue, but just means i have to wait for the processor (in the phone if any) to get its act together.

 

i would really appreciate any insights you may have available.

 

thanks, Niraj.

Trusted Contributor
Posts: 127
Registered: ‎04-07-2011
My Device: Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Torch 9800, Blackberry Z10, Blackberry Q10
My Carrier: Orange

Re: Letter "E" will not work and the phone is very slow.

[ Edited ]

Have you tried updating your software? The issue with the keys will either be a software issue or an issue with your hardware, if you're on the newest software try re-installing it. It's very simple to do using the desktop software, if this does not work it seems to be a hardware issue, meaning repair or replacement is needed.

 

Also, updating/re-installing your software should also resolve any slow/freezing issues and hopefully stop your dialling problem.

 

Hope this helps

----------------------------------------

Adam
EE Blackberry Specialist
New Member
Posts: 1
Registered: ‎02-05-2012
My Device: curve
My Carrier: du

Re: Letter "E" will not work and the phone is very slow.

the same is happening to me. Do you have the app "Account Book" installed? I don't know if there is a connection between this app and these bugs, but this was the only app I installed before the bugs started to happen.