Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Regular Contributor
Posts: 66
Registered: ‎09-02-2008
My Device: Not Specified

Re: Line 1 and Line 2

Is there a solution yet?

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎09-30-2008
My Device: Not Specified

Re: Line 1 and Line 2

 

It seems that when you install the beta v4.5 OS on the unit, the Line 2 goes away.  I had talked to tech support awhile ago, and they stated the RIM knows about the problem.  I gues v4.5 is the fix.

 

Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-29-2009
My Device: Not Specified

Re: Line 1 and Line 2

are you guys talking about the dual sim card type phones? cause there is a service that does the same thing with out having to buy a phone or something like that... its called secondvoice.com, pretty cheap, worth a peak
Forums Advisor III
Posts: 1,388
Registered: ‎05-29-2009
My Device: 8330

Re: Line 1 and Line 2

Welcome to the forums amyatomicstudio Smiley Happy

 

If you look at the post before yours, it was in November of 2008! The thread has been dead for a while, but participating is always encouraged Smiley Happy We hope you stay with us in the forums!

 

Cheers,

Kijana
Please remember to:
1. Mark Accept as Solution on the appropriate post once your issue has been resolved
2. Give Kudos to helpful posts (click the star next to the post)
Thanks Smiley Happy
New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-01-2010
My Device: 8320
My Carrier: telkomsel

Re: Line 1 and Line 2

all, is there any shortcut to change the active line back to line1.

 

for me, go to options and change the active line via menu is too long....

 

rgds,

 

New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-23-2011
My Device: Bold 9000
My Carrier: TSTT

Re: Line 1 and Line 2

How to change from line2 to line1 on blackberry (most handsets apply)

 

(1)At the home screen,press the blackberry menu key

(2)Look for the Call Logs and enter(you should see a list of all your recent calls)

(3)Press blackberry menu key

(4)Look for options and enter

(5)Click on General Options

(6)In next menu look for Active Line

(7)Change the active line by clicking to Line 1

(8)Save changes and the lines should be restored to line 1(You will be able to recieve mails and make

calls once again)

                                              HOPE THIS WORKS!!