Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Regular Contributor
Posts: 77
Registered: ‎08-20-2010
My Device: Q10
Accepted Solution

No 'Send Using' choice when replying to emails

I have three email address accounts pushed to my BB 9900 handset under BIS. On my old 9700 handset I could choose to reply to an inbound email from an account other than the one to which it was sent. When I clicked on the drop-down at the top of the Reply screen, all three were offered as a choice. Now on my 9900 handset, it doesn't give me any choice, and only shows the account to which the email was sent, for replying from. Is there a setting to change this, to allow a choice?

----------------------------------------------------
Q10 | Vodafone UK | London
Highlighted
Hall of Famer III
Posts: 58,185
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: No 'Send Using' choice when replying to emails

Hello,

That's odd...it's always been my understanding that, when replying, you have no choice...it will always use the email account through which it arrived. When forwarding, you get to choose...but not when replying.

Anyway, there is no setting...that's how it works.

Good luck!

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
Regular Contributor
Posts: 77
Registered: ‎08-20-2010
My Device: Q10

Re: No 'Send Using' choice when replying to emails

Aah!! That's it! I was probably thinking I could do it for Reply, but was only able to do it for Forward, instead! Must have got them mixed up.

 

Many thanks.

 

Ian

----------------------------------------------------
Q10 | Vodafone UK | London
Hall of Famer III
Posts: 58,185
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: No 'Send Using' choice when replying to emails

You are most welcome...enjoy!

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................