Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 8
Registered: ‎08-12-2010
My Device: Not Specified

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

But the APN keeps getting selected automatically. I give up.
New Contributor
Posts: 8
Registered: ‎08-12-2010
My Device: Not Specified

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

After doing the above, I was able to browse using wifi for a minute but it stopped after that. I went into settings and noticed that the APN had turned back ON. This happens automatically and it is a pain to uncheck it every few minutes.

I do not have any IT policy so I do not know why my BB behaves this way. Anyway I am going to call the Sprint technical support and hopefully they will connect me to Blackberry tech otherwise, I am moving away from BB.
Highlighted
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎05-11-2011
My Device: Bold 9700
My Carrier: SKTelecom Korea

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

[ Edited ]

Youtube works fine when I turn on wifi and connect, but on 3G youtube refuses to play, though it played last week. 

 

 

Everyone go back to OS 5 and as soon as possible.

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-12-2010
My Device: Bold 9700

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

I`m using 9700 OS 6.0 (2554) 
I found the way to make my Wifi HotSpot priority while surfing...
Options -> Device -> Advanced System Settings -> Browser Push
If the "ENABLE PUSH" is checked uncheck it and it will work fine, NOTE: I have wiped my phone some days ago due to a IT POLICY, if this way fails try to delete the policy and try again.

Hope this works for you all.

 

regards 

New Member
Posts: 5
Registered: ‎07-20-2011
My Device: Blackberry Curve 9330 3G
My Carrier: U.S. Cellular

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

OMG DUDE YOUR THE only ONE THAT WAS ANY HELP THANKS!
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎09-06-2011
My Device: Bold 9780
My Carrier: Telcel

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

[ Edited ]
Any news about this, i mean works with u? Regards
Visitor
Posts: 1
Registered: ‎09-19-2011
My Device: Curve 9300
My Carrier: Globe Telecom

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

hey dude, thanks for sharing that information, I finally use my wifi for OS6, again thanks!

Contributor
Posts: 10
Registered: ‎09-06-2011
My Device: Bold 9780
My Carrier: Telcel

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

I still have no good results with that.. Im on a BB9780, i can surf in some pages with WIFI, but in some mobil pages, like this one i cant, no matter i have WIFI enabled and connected, the weird. Is with the same SIM in my old 8900 i can surf fine in all pages, i think after try all i know, there is a restriction on my operator side with the default browser in OS6 devices
Guru I
Posts: 19,020
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Passport, Playbook, 9320BES
My Carrier: Bouygues _ SFR

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser

@gosegura :
what pages can you access with WiFi, and what pages can't you access? Can you give the URLs ?



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too:
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎09-06-2011
My Device: Bold 9780
My Carrier: Telcel

Re: Setting BlackBerry OS 6 to use HotSpot browser