Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎12-27-2008
My Device: Not Specified
Accepted Solution

Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm

I am trying to sync updated RoboForm (RF) data to the BB.RF told me to synchronize RF data files to RoboForm by copying manually to any data folder visible from a drive letter in "My Computer" such as the MicroSD card external memory and then setup this location to sync with my RoboForm data folder on my  computer using GoodSync at www.goodsync.com.I bought GoodSync to transfer files but I cannot figure out how to make GoodSync work with my BB. Importantly, the Storm does not show up on "My Computer" despite the fact that it is plugged in and communicates through the BB Desktop Software.

Guru I
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm

Hi and welcome to the forums!

Use the following settings in the memory option of the Storm:

Media card support ON

Encryption mode NONE

Media transfer protocol ON

Mass storage support ON

Auto enable Mass storage support when connected ON.

 

Pull the battery after setting the options correctly and see if you can use My Computer.
Thanks,

Bifocals


No data will be lost when doing the following: pull the battery while the device is ON.
Replace after a minute, Let the device reboot 1-3 min, see if the problem is fixed. 

 

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Guru I
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm

Cool!
I'm glad you have it fixed.
Thanks,

Bifocals
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Highlighted
New Developer
Posts: 20
Registered: ‎04-03-2009
My Device: Not Specified

Re: Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm

I have only seen links to Roboform for Windows Mobile and Palm. Which app are you running? Any problems?

 

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎12-27-2008
My Device: Not Specified

Re: Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm

Thanks for the follow up. I got it resolved with Bifocal's kind assistance. BTW, there is a RoboForm for BlackBerry. Check out http://www.roboform.com/blackberry.html.

 

Thanks again.

 

David

Guru I
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm


dpinsonn wrote:

Thanks for the follow up. I got it resolved with Bifocal's kind assistance. BTW, there is a RoboForm for BlackBerry. Check out http://www.roboform.com/blackberry.html.

 

Thanks again.

 

David


 

Your link is broke!

 

Bifocals

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎12-27-2008
My Device: Not Specified

Re: Trying to sync RoboForm data on PC to BB Storm

Try this: http://www.roboform.com/download-update.html. Then look in the left-hand column for "Platform" and click BlackBerry.