Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-15-2013
My Device: 9810
My Carrier: Cosmote Romania

Unlock network

On SIM Card :

SIM Card : No Valid SIM Card

 

 

Sim :Disabled

Network : Blocked

Network Subset : Disabled

Service Provider : Disabled

Corporate : Disabled

 

I`am mepe write and nothing happens. Can you help me?

Elite II
Posts: 7,974
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: Unlock network

Hi bebyutza

 

Welcome to BlackBerry Support Forums

 

 

Sorry to know but from where you got that device ? The previous Carrier might have Blocked that device if it is reported Lost or Stolen . If possible contact the person from whom you got that device and ask for refund .It will not work and also the process to release is such difficult , better to buy a new device from any Authorized BlackBerry Store or from can Carrier .

 

Good luck.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-15-2013
My Device: 9810
My Carrier: Cosmote Romania

Re: Unlock network

How do I know if it is reported stolen or lost??

Elite II
Posts: 7,974
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: Unlock network

 


bebyutza wrote:

On SIM Card :

SIM Card : No Valid SIM Card

 

 

Sim :Disabled

Network : Blocked

Network Subset : Disabled

Service Provider : Disabled

Corporate : Disabled

 



Hey bebyutza

 

If It is Blocked  then Unlock Code will not work , don't waste your money on unlock code . Return it from where you got.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-15-2013
My Device: 9810
My Carrier: Cosmote Romania

Re: Unlock network

Please tell me where I can check if it's blacklisted!?   

Elite II
Posts: 7,974
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: Unlock network

Hi bebyutza

 

 

You can call or contact your carrier they can check it for you.

 

 

 

Good luck. 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.