Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-12-2008
My Device: Not Specified

VNC for Curve 8310

I am trying to get VNC to work on my 8310. I have downloaded J2ME VNC for RIM BlackBerry Devices. When i try to use application loader to install it i get the message "no additional applications for your device were found". Can anyone help me to get this app to work ?

 

Thanks

Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: VNC for Curve 8310

Where did you download it from?  What OS version is on your 8310?  Can you post the contents of the ALX file?
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: VNC for Curve 8310

that said ... you probably should have posted this in the topic for the 8300 series device
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-12-2008
My Device: Not Specified

Re: VNC for Curve 8310

i downloaded the .alx file from this link http://www.ethell.com/j2mevnc/ I had downloaded it earlier from another site with no more sucess.

my Bberry is running System Software 4.2 Core Applications 4.2 this is the contents of the.alx opened with notepad.

<loader version="1.0">
 <application id="VNCen">
  <name >
   VNCen
  </name>
  <description >
   VNC for BlackBerry
  </description>
  <version >
   1.0
  </version>
  <vendor >
   unknown
  </vendor>
  <copyright >
   Copyright (c) 2004
  </copyright>
  <fileset Java="1.5">
   <directory >

   </directory>
   <files >
    VNCen.cod

   </files>

  </fileset>

 </application>

</loader>

 Thank you for any help you can offer

 

Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: VNC for Curve 8310

... I don't get it ... it should work. sorry.
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
Highlighted
Trusted Contributor
Posts: 200
Registered: ‎07-16-2008
My Device: Not Specified

Re: VNC for Curve 8310

Decided to move to Curve board. You probably will get a better response here.