Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Contributor
Posts: 26
Registered: ‎06-05-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

Virus on Blackberry

My mcafee anti virus found 2 viruses on my Blackberry Storm 1 in the harddrive and the other in my SD card. Can virues damage my blackberry? and how can I get rid of it, so it wont infect other computers as well and possibly damage my blackberry
Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎12-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

how did your mcaffee find a virus on a storm my mcaffee says the storm isnt covered for mobile devices?
Contributor
Posts: 26
Registered: ‎06-05-2009
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

my mcafee instantly notify's me when I connect my Blackberry Storm through USB in my computer. I forget the Viruses Name but I know its 2 trojans. someone please help!
Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎12-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

mcafee should of helped you with a quarrantine or a delete choice

Contributor
Posts: 26
Registered: ‎06-05-2009
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

[ Edited ]
It did help It deleted it off my computer but I dont know how to delete it off my blackberry so everytime i plug it in the usb mcafee pops saying they quarantine and deleted the trojan. please someone tell me how can I delete the trojan off my blackberry.
Message Edited by Sharkman on 06-05-2009 10:19 PM
Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎12-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

i dont think your blackberry is infected. when you plug in your usb does mcafee still say you have a virus on your bb
Contributor
Posts: 26
Registered: ‎06-05-2009
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

yes it does...
Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎12-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

can you do a virus scan threw mcafee on your phone?
Contributor
Posts: 26
Registered: ‎06-05-2009
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

no, its only when I plug it in through usb it catches it
Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎12-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Virus on Blackberry

when it catches it what does mcafee tell you to do?