Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

access to internet

Hi, I just got a BB 9000. But I don't know how to set up to access to internet via GSM network. It seems can only access internet through wifi..................
Forums Veteran III
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: access to internet

You have any blackberry data plan with your carrier?, because if you don't have blackberry data plan, the only internet is the Wifi
--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: access to internet

Thank you. But what means "balckberry data plan"? I do have a data plan with fido....I live in Canada.....
Forums Veteran III
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: access to internet

You have a Data plan with fido, but is for Blackberry devices?

Call Fido Customer Center, and change the data plan you have to a blackberry data plan, ask for the prices. 

--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: access to internet

Seems FIDO does not have blackberry data plan.......
Forums Veteran III
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: access to internet

If they don't have any data plan, you have three options.

 

1- Change your number to another company, like Rogers.

2- Stay in Fido, and use the device only like phone, and send text messages, ansd surf through WiFi

3- Stay in Fido, and change again the device. 

--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-17-2009
My Device: Not Specified

Re: access to internet

Yeah, I got it. Thank you very much!!!!
Forums Veteran III
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: access to internet

Please mark the thread was solved, is better for other users with the same problem.
--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-14-2009
My Device: Not Specified

Re: access to internet

Hey, this may be the wrong thread, but it relates to internet connections. I've downloaded the BOLT browser, and it was installed successfully. However, when trying to access pages, I am getting the notification, "Internet not available. Check network services." I'm not sure of my next step. If there's anyone that would be able to assist, please do.