Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-24-2013
My Device: black berry Z10
My Carrier: O2

bbm issue

[ Edited ]

I have problem with multipreson chat I added 100 to multipreson chat but all the people in my list was in the multipreson chat 190 preson maybe Also no one could leave the chat I choose leave chat from the menu and it won't let me out of the chat Smiley Sad

 also all of them could not leave the chat

 

Why don't you make limit for the multipreson 

 

 

And is there way i can select all of people of my list one time so i don't have to tap on everyone to select them

 

i'm using blackberry Z 10

Posts: 94,670
Likes: 24,430
Solutions: 6,357
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: bbm issue

Curious why you registed here showing a 9981 when you say you're using a Z10.

 

I don't know why'd you'd want to create a 100-190 person multichat... I bet they'll not be happy!

 

Try rebooting first... see what happens.

>> NEW! 10% discount on BlackBerry devices from ShopBlackBerry.com, including PRIV


1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes
Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-24-2013
My Device: black berry Z10
My Carrier: O2

Re: bbm issue

I have both the porsche design and the z10

It was by mistake I put them in multipreson chat
sure they were upset
I was trying to send a brodcast Smiley Sad
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-24-2013
My Device: black berry Z10
My Carrier: O2

Re: bbm issue

I formated my z10 almost 3 time
but the chat pup up from nowhere
Posts: 94,670
Likes: 24,430
Solutions: 6,357
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: bbm issue

You don't need each of your BBM contacts in a chat in order to send them a broadcast message.

 

Just keep leaving the chat or deleting as you see it pop up.

>> NEW! 10% discount on BlackBerry devices from ShopBlackBerry.com, including PRIV


1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes
Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Highlighted
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-24-2013
My Device: black berry Z10
My Carrier: O2

Re: bbm issue

i know i have use the blackberry for almost 3 years
the problem i was selecting the once i wanted to send them broadcast and by mistake i taped on multiperson chat
the problem is there are i having select them and i found them in the multiperson chat

but now it should be fine it didn't pup up again Smiley Happy
New Member
Posts: 1
Registered: ‎07-19-2013
My Device: torch 9810
My Carrier: Idea

Re: bbm issue

is there any way it can be solved as my phone keeps hanging...Smiley Sad