Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎07-20-2008
My Device: Not Specified

blackberry bold 9000

I have this device blackberry bold 9000 and i am trying to browse the web through the browser and i gives me a msg that this service must be through the wifi not 3g or gprs?

 

does it have to be throgh wifi? and how can i solve it.

please it is very urgent

Super Contributor
Posts: 414
Registered: ‎04-02-2008
My Device: Q10 OS 10.1, PlayBook (WiFi 64 Gig)

Re: blackberry bold 9000

You need to get a BlackBerry Data Plan from your provider.  3g and gprs mean you have NO DATA.  When you have all upper case indicators (3G or EDGE or GPRS), you have a Data connection.
Jerry
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎07-20-2008
My Device: Not Specified

Re: blackberry bold 9000

I have the data package and i'm sending and receving messages but when i use the browser it gives me a msg " this services needs the wifi"

 

Thanks

Elite II
Posts: 9,321
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Torch 9800
My Carrier: grameenphone

Re: blackberry bold 9000

Which carrier's service you're using? Can you use other BlackBerry services?

 

By the way where did you get this device?

tanzim                                                                                  
If your query is resolved then please click on Accept as Solution

Click on the LIKE on the bottom right if the post deserves credit

Contributor
Posts: 10
Registered: ‎07-20-2008
My Device: Not Specified

Re: blackberry bold 9000

Yes I can use all the services . Only the browser has a problem.

actually the device is my Boss device and am configuring it to him,. I don't know from where he got it.

Contributor
Posts: 10
Registered: ‎07-20-2008
My Device: Not Specified

Re: blackberry bold 9000

I need help in this problem.