Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-02-2009
My Device: Not Specified

Re: Got my maps to work on Storm 2 with new IPD file

[ Edited ]

can you send me the IPD file/instructions as well please? my email is [removed personal information]

much appreciated Smiley Happy

rdm
Contributor
Posts: 48
Registered: ‎06-14-2009
My Device: 9550
My Carrier: Verizon

Re: Got my maps to work on Storm 2 with new IPD file

Ok The IPD file works. But I can't figure out how to pase the file here??

Moderator
Posts: 3,754
Registered: ‎10-02-2008
My Device: .
My Carrier: .

Re: Got my maps to work on Storm 2 with new IPD file

I would like to ask everyone to use the forum's private messanger to communicate if you wish to share personal information, such as e-mail adresses but please do this with caution.

'

Thank you

 

Dany_S                                                                                                       New to the Community click here  
Community Moderator
Likes2.png  AS3.png  CG2.png
New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-03-2009
My Device: Not Specified

Re: maps not working after 5.0 how to turn it on again

[ Edited ]

Hey  i also need the ipd file!        [removed personal information]    thanx! 

New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-03-2009
My Device: Not Specified

Re: maps not working after 5.0 how to turn it on again

[ Edited ]

Hi I have the same problem with the storm 2 if someone could send me that file or let me know how thatd be great ! my Emapil is {edited for privacy}

Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-03-2009
My Device: Not Specified

Re: maps not working after 5.0 how to turn it on again

Go here  http://www.ramicom.com/bb/      If you have a Mac get the zip file, if a PC you just need the .ipd file  Seems you can't initialize Maps with the new Storm2.  If you upgraded and had a working maps before the upgrade, just backup your old .ipd file.  Since the Storm2 doesn't have a file to go back to, you must use someone elses .ipd file to get you up and running.  In time there will be a fix that ships with the new units but not yet and this is the work around.  If you don't like the Florida addresses, just delete them.

 

J

rdm
Contributor
Posts: 48
Registered: ‎06-14-2009
My Device: 9550
My Carrier: Verizon

Re: maps not working after 5.0 how to turn it on again

The above fix, works with the .328 OS. Doesn't matter if it is in a Storm Or Storm 2. Bout time somebody got it posted on here. I didn't know how to get the link on here. Sorry!!

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-29-2009
My Device: Not Specified

Re: maps not working after 5.0 how to turn it on again

Update:  An update must have been pushed through - BB Maps NOW working!  Yaaay!

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2009
My Device: Not Specified

Re: maps not working after 5.0 how to turn it on again

Maps works on my Storm, but they are outdated. I tried to download the most current version via my PC, but the site says it is only compatible with version 4.x. Thus the install wont proceed. What gives?

New Member
Posts: 1
Registered: ‎04-11-2010
My Device: Storm 2
My Carrier: KPN

Re: Got my maps to work on Storm 2 with new IPD file

can someone send me the ipd file at my emaiil address

dhneshwar dot patil at gmail dot com