Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-12-2011
My Device: Bold 9900
My Carrier: AIS

?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

My BB Bold 9900 can't open machine. it's alert..

 

"Error 102 
Reload Software

For further Information,
Please visit:

www.blackberry.com/102

RESET"

 

I try many way, but it still appear alert tht evertime after reset or restart.

Please help me, Thank you

Retired
Posts: 3,198
Registered: ‎01-27-2010
My Device: BlackBerry Z10

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

Hi HaChiBeE

 

I would suggest performing a backup of your BlackBerry smartphone then reloading the software as shown in the article below:

KB11320 - How to perform a clean reload of the BlackBerry Device Software using BlackBerry Desktop M...

 

Thanks

 

 

-CptS

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!

New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-16-2011
My Device: bold 9900
My Carrier: starhub

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

[ Edited ]

i had this problem nw as im typing. i click update but a screen show that it does not have an update for the phone.

on your given link , point 3 option was not given for me. im on software 6.1

New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-04-2012
My Device: Bold 9900
My Carrier: 3 mobile

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

did you get your problem fixed?

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-09-2012
My Device: 9900
My Carrier: telcel

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

How did you solve it? i am having exactly the same problem

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎01-09-2012
My Device: BlackBerry 9900 Bold
My Carrier: MTN

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

Hi

 

Did you solve your problem? I am experiencing the same problem with my 9900… Did you loose your pictures and videos that where on your phone.

 

regards,

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-09-2012
My Device: 9900
My Carrier: telcel

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

Not yet, i tried to reload device software by diferent ways, but was not possible. i gave up and took the device to the carrier, they will fix it and give it to me tomorrow

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-21-2011
My Device: 9900
My Carrier: Etisalat

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

i faced the same problem today, i am using a mac and tried different ways to get the phone to start but failed. RIM is going down by the second, there is no way I can have this resolved. I have bought the phone in india and currently in USA on a business trip.

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-10-2011
My Device: Bold 9900
My Carrier: Qtel

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

I am having the same issue "Error 102" the device can't go past the this error screen. only option is to reset which takes it into the same frustrating loop HELP!!

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎01-09-2012
My Device: BlackBerry 9900 Bold
My Carrier: MTN

Re: ?? problem error 102 with my Bold 9900 ??

Hi All

 

I took my phone to a blackberry specialist and he reloaded my software, it took about 20 min and the only info I lost was my sim card contacts. The remainder of my information was saved.

 

 

Hope this helps