Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® OS Smartphones

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Bold 9900
My Carrier: Rogers
Accepted Solution

volume on bold9900

Hi!

probem: I can't change the volume profile on my Bold 9900.

've already tried on main menu and so on.

It seems to be locked on profile "normal".

 

do you have any suggestions?

 

Thank you for any advice!

Super Contributor
Posts: 329
Registered: ‎01-27-2012
My Device: Z10, 9900
My Carrier: Robbers

Re: volume on bold9900

Have you tried a battery pull? or a soft reset (Alt+Shift+Del)

Have you recently installed any apps like that manage ringtones and/or notifications?
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Bold 9900
My Carrier: Rogers

Re: volume on bold9900

I've already turn off the phone twice but I turn on it again it has the same problem.
I didn't download any apps.
Super Contributor
Posts: 329
Registered: ‎01-27-2012
My Device: Z10, 9900
My Carrier: Robbers

Re: volume on bold9900

While the power is still on, could you please remove the battery and wait about 30 seconds. Then place the battery back and close the device up and wait for it reboot.

Upper Left of the Homescreen (Sound Icon) select that and choose another profile (IE: Vibrate Only) and see if that works.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012
My Device: Bold 9900
My Carrier: Rogers

Re: volume on bold9900

thank you very much! it works!!!
Super Contributor
Posts: 329
Registered: ‎01-27-2012
My Device: Z10, 9900
My Carrier: Robbers

Re: volume on bold9900

Glad I could help Smiley Happy