Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® PlayBook™

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎10-25-2011
My Device: blackberry playbook
My Carrier: none

My playbook wont show any wifi after a system update

I did a system  update, afterward it didn't connect to any wifi network.  I did a reset but still saying connect to wi-fi select a network and no network shows up.  any suggestion?

Posts: 95,124
Likes: 24,498
Solutions: 6,376
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: My playbook wont show any wifi after a system update

What did you update to? Can you look at Options > Sofware and let us know?



1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes
Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-25-2011
My Device: PB 32 GB, 9800 & 9700
My Carrier: Bell & AT&T

Re: My playbook wont show any wifi after a system update

If its like mine 2.0. I have the same problem!
Developer
Posts: 863
Registered: ‎10-27-2010
My Device: Z30 / PlayBook 64GB
My Carrier: Virgin Mobile UK

Re: My playbook wont show any wifi after a system update

Did you 'System Update' down from 2.0?

 

If so, that's broken your PlayBook connectivity and you'll have to factory reset your PlayBook to get it working again.

 

If you have upgraded to 2.0 - I had similar problems. I had to delete my wifi network connection and then reset the PlayBook to get it working again.


Follow me on Twitter1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
Highlighted
Guru III
Posts: 32,189
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry DTEK60, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: My playbook wont show any wifi after a system update

if you want to reset to factory then follow this.

 

 

 

First I would like you to do a Back Up of your PlayBook using your computer and BlackBerry Desktop Software.

This can be downloaded for free from http://us.blackberry.com/apps-software/desktop/

After the Back Up is complete I need you to unplug your PlayBook and then push and hold down the Power Button until the unit Force Powers Off.

Now, while Desktop Software is still open on your computer and the PlayBook Powered Off, Connect the PlayBook to your computer.

You should see and error screen from Desktop Software pop up that has the options to Retry, Update, or Cancel.

QUICKLY choose the Update option.

This will erase all the information off of your PlayBook and Re-Write the Software back onto it. Once it's complete your PlayBook will need to go back through the setup wizard, and you can then perform a restore using Desktop Software to return your information. The only thing that won't come back after the restore are the apps that you downloaded from App World but they can be easily Re-Installed using the My World feature in App World.

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V