Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Q10

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2013
My Device: Q10
My Carrier: Fido
Accepted Solution

Q10 Sound is not working when watching videos within websites

I have now gone to a few different websites that have videos on them and the video when played does not have sound.  I have tested the sound by playing music or the same video within the website on a laptop instead and it isn't the website nor the sound on the phone.   It is only an issue when playing it embedded in a website.   Any suggestions?

Retired
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Q10 Sound is not working when watching videos within websites

Hey Imariutti,

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

Can you provide some examples of websites that are not playing any sound?  Also have you tried increasing the volume within the media player?

 

I look forward to your reply.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2013
My Device: Q10
My Carrier: Fido

Re: Q10 Sound is not working when watching videos within websites

I think I figured it out. I cannot click the video in the website. By clicking the you tube icon on the sites I then get sound with the video. Not with the video embedded in the website itself. Eg www.cultuslakecottages.com and www.par-t-perfect.com are two of the sites. Why is this when with an iPhone you don't have to click the you tube icon?
Retired
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Q10 Sound is not working when watching videos within websites

Hey Imariutti,

 

Thanks for the quick reply.

 

When the video is playing, click on the small volume button beside the pause and it will enable the volume on some of the videos.  This is what I had to do for the www.cultuslakecottages.com.

 

I appreciate the feedback though.

 

 


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-30-2013
My Device: Q10
My Carrier: Fido

Re: Q10 Sound is not working when watching videos within websites

Thank you!  Yes, I had trouble clicking on that tiny sound button but it does turn on sound within the site video as well.