Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Q10

Reply
Highlighted
New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-09-2014
My Device: Q10
My Carrier: T-Mobile UK

Unable to add input languages?

I had multiple languages installed which I regularly used with the alt+enter combo, however, since the upgrade to 10.2.1.537 a few weeks ago, all additional languages disappeared. Trying to add languages under Settings> Language and Input > Input Languages > Enabled Languages opens the screen titled "You can enable up to three languages at one time" but the list is empty. Any ideas of how I might restore the multi-language support?

New Member
Posts: 1
Registered: ‎07-08-2014
My Device: Q10
My Carrier: Starhub

Re: Unable to add input languages?

I have the same issue. Anyone here found a solution?

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-03-2014
My Device: z10
My Carrier: vodafone

Re: Unable to add input languages?

Even I have same problem, any solution?
Contributor
Posts: 36
Registered: ‎08-27-2014
My Device: Blackberry q10

Re: Unable to add input languages?

Did you uopdate to the latest version?

 

Which version are you running? Goto Settings > About by Category select OS. There you should see the OPS Version and the Software version.

 

 

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-03-2014
My Device: z10
My Carrier: vodafone

Re: Unable to add input languages?

Model: Z10
Version: 10.2.1.2977
Contributor
Posts: 36
Registered: ‎08-27-2014
My Device: Blackberry q10

Re: Unable to add input languages?

I’m not sure about the z10 since i have a q10 and the latest update is 10.2.1.3014. I'm assuming that the os for both are the same and in that case you may want to upgrade to the newest version and see if that helps.

 

Let us know how it goes.

 

(By the way, this is a q10 forum maybe on the z10 forum someone will know better)

 

Good Luck

Isr