Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Q10

Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-24-2014
My Device: Q10
My Carrier: T-Mobile Germany
Accepted Solution

Weird behavior when replying to mails

Hey everybody,

 

I am wondering whether something is wrong with my Q10.

 

When replying to mails everything looks normal on my device but after sending it, I see that the original message is not quoted. By quoted I mean the ">" prefix in plain text mails. That is quite confusing because the message header and the original message are not formatted or whatsoever.

 

It gets even worse when I do inline replies. You can't differentiate reply and original message.

 

Any ideas what's wrong here or is that the normal behavior of the BB10 mail app?

Regular Contributor
Posts: 1,453
Registered: ‎08-29-2008
My Device: Blackberry Classic
My Carrier: Swisscom

Re: Weird behavior when replying to mails

The Q10 is not quoting the original messages with ">".

 

It is just adding it at the end with headers:

 

Original Message

From:

Sent:

To:

Subject:

 

That's normal behaviour.

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-24-2014
My Device: Q10
My Carrier: T-Mobile Germany

Re: Weird behavior when replying to mails

Thanks! But it makes me wonder that the "mail machine" is not sticking to the standards. I mean every mail client I know is doing this. Makes me almost want to use html-mails :/