Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry Web Services

Reply
New Developer
Posts: 13
Registered: ‎09-11-2013
My Device: developer
My Carrier: developer

BWS URL not working

I have set up a BB 5 server in windows environment. Everything seems to be working apart from BB Web services. I can open the below URL and can login. 

 

https://<HOST NAME>/webconsole/app?page=SystemLoading&service=page

 

However, the below URLs are not working.

 

 

 (1) https://<HOST NAME>:38443/

(2) https://<HOST NAME>:38443/enterprise/admin/ws

 

I have checked that the BB web service is not running, but other BB services are running. So, could anyone please let me know how to start this BB webservies in windows environment?

 

Note: Host name is marked as <HOST NAME>

thanks.

Retired
Posts: 2,559
Registered: ‎10-16-2009
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: BWS URL not working

If the BWS services are not running you will need to get those going before anything else can be done. Please post to the BES boards for support with that issue.

 

The URLs from your last post are not using the standard port of 443, do you have this setting changed? The URLs should be:

https://<server_name>/enterprise/admin/ws?wsdl

https://<server_name>/enterprise/admin/util/ws?wsdl

Garett
@garettBeuk
--
Goodbye everybody!
New Developer
Posts: 13
Registered: ‎09-11-2013
My Device: developer
My Carrier: developer

Re: BWS URL not working

Hi Garett,

 

Thanks for your reply. However, I am little bit new to this forum and hence not sure in which thread I need to post my query to get a solution. If you could provide me a link to the exect thread, it would be great help.

 

Regards,

+A

Retired
Posts: 2,559
Registered: ‎10-16-2009
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: BWS URL not working

New Developer
Posts: 1
Registered: ‎08-11-2014
My Device: BlackBerry 10 simulator
My Carrier: *

Re: BWS URL not working

I am using http://<server_name>/enterprise/admin/ws?wsdl
But i am getting error
"Access to http://<server_name>/enterprise/admin/ws?wsdl not allowed "

I also tried same url in browser. It should return xml. But, it is not returning any thing(It is displaying blank page).