Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® World™ Development

Reply
Developer
Posts: 38
Registered: ‎12-06-2008
My Device: 9530
Accepted Solution

Problem with "Test request" in Vendor Portal

In step 2 of the New Application Submission wizard, I think the "Test request" functionality is broken. It doesn't appear to actually be posting the data it says it is.  It actually makes the request, but without the data. I setup a quick PHP script that just does this:

 

<?php print_r($_POST); ?>

 

 

and the response is:

 

 

HTTP/1.1 200 OK
Content-Type: text/html
Content-Length: -1

Array
(
)

 

 

Even using $_REQUEST has the same result -- so it's not just a matter of using GET instead of POST or anything like that.

 

Can this be fixed please?

Developer
Posts: 142
Registered: ‎12-15-2008
My Device: Not Specified

Re: Problem with "Test request" in Vendor Portal

Does anyone know if this issue been fixed?
Developer
Posts: 38
Registered: ‎12-06-2008
My Device: 9530

Re: Problem with "Test request" in Vendor Portal

Just in case anyone else is having a similar problem and looking for answers, I emailed RIM and got the following response:

 

 

This was identified shortly after the Dynamic test page went live last Wednesday. A fix will be included in the next update.

 

When I followed up it was indicated that the update should be around March 17th.

 

Developer
Posts: 343
Registered: ‎02-23-2009
My Device: 8700 | 8310 | BOLD | STORM

Re: Problem with "Test request" in Vendor Portal

It's fixed now.  I was able to test mine successfully.