Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® World™ Development

Reply
Developer
Posts: 1,636
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Z10
My Carrier: Fido

Re: reports not working again

I have 3 browsers and all gave the same error msg.  The report system is buggy and has nothing to do with Browser specific.

New Developer
Posts: 52
Registered: ‎02-15-2011
My Device: Not Specified

Re: reports not working again

Yeah sorry it must have been just a fluke that it was working for me on Firefox yesterday.  Today I am getting the error messages when using Firefox too. Smiley Sad

Developer
Posts: 1,636
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Z10
My Carrier: Fido

Re: reports not working again

did you tried clearing the blackberry, appworld etc.. cookies?

Highlighted
New Developer
Posts: 52
Registered: ‎02-15-2011
My Device: Not Specified

Re: reports not working again

[ Edited ]

Ah that did it thanks!  I used the firefox webdeveloper plug-in to 'clear session cookies' while I was logged in to the vendor portal.  Then when I re-logged on, the reports work OK again!  

Developer
Posts: 55
Registered: ‎01-25-2012
My Device: BlackBerry Torch 9800 & PlayBook

Re: reports not working again

[ Edited ]

It's working on and off for me.

 

Can we get working reports pretty plz? Smiley Indifferent

Contributor
Posts: 31
Registered: ‎10-22-2011
My Device: Playbook
My Carrier: no carrier

Re: reports not working again

as everything RIM does lately , reports are joke. shame that this good company is falling down.

_______________________________________________________
Check my apps for Playbook at AppWorld:
Flash Video Player
Playbook Gallery for Facebook
Playbook Stream Player
Developer
Posts: 1,452
Registered: ‎11-06-2009
My Device: Torch 9810
My Carrier: WiFi

Re: reports not working again

After few lucky days no graphs/reports again.



"When you become a level 3 developer, you learn to communicate over the ether. I'm told that level 5 developers are ascend into a higher level of existence beyond the physical realm." gord888 @ crackberry
Regular Contributor
Posts: 82
Registered: ‎05-23-2011
My Device: Playbook
My Carrier: Developer

Re: reports not working again

I still think it's only going to work during normal business hours when a guy can notice something stuck on the server and they reboot something. Seems to always be down eve through early morning. hmm...

Regular Contributor
Posts: 82
Registered: ‎05-23-2011
My Device: Playbook
My Carrier: Developer

Re: reports not working again

wow, this was a surprise. I've been using Chrome exclusively. Reports were not working again so I tried IE9 and they worked. Tried again in Chrome and the same "repor" error. Came back another 20 minutes same thing, didn't work in Chrome but worked in IE9.

 

So...perhaps it does have something to do with cookies, session variables, etc, etc, who knows. But I just wanted to post my experience which leaves me more confused than ever. lol...

Developer
Posts: 455
Registered: ‎03-04-2011
My Device: Paper cup

Re: reports not working again

Even I thought I was being cynical back on Dec 15 when I said it would take until late January for reports to be fully working again.

But this... I'm sorry, this exceeds all expectations.

Clearing cookies, cache, and the rest of the universe does not always fix it.