Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Guru II
Posts: 21,976
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry PRIV; BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.2.2639; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: AT&T

Re: Assigning a static IP address

Oh, and one other tip. Leave the CD that comes with the router sealed in the box. You need only connect and login to the router with your browser. Then go in and set up the wireless settings with the same settings that your old router had (SSID, security type, password, etc.) That way all your devices will connect to it automatically and you won't have to go through and re-setup all those devices and computers.

--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!
Guru III
Posts: 32,190
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry DTEK60, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Assigning a static IP address

Also update the firmware even though it is new, some can sit on the shelves for months and be outdated

 

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


Highlighted
Regular Contributor
Posts: 59
Registered: ‎12-18-2011
My Device: Bold 9780, Bold 9900, Z10, Playbook
My Carrier: Rogers

Re: Assigning a static IP address

Will do!

 

Thanks again for all of your help. 

 

I appreciate it. 

 

Paul