Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Regular Contributor
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Re: E-mail reply HTML bug?

I don't think that this option is available on the BlackBerry Link
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2013
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: O2

Re: E-mail reply HTML bug?

What OS software version are you currently using?

 

New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2013
My Device: BB Z10
My Carrier: Rogers

Re: E-mail reply HTML bug?

The same issue for my work email, but both hotmail and gmail accouts work fine.

random = sign replace my letters. It mess up my email and looks bad for my business.

Please help!!!

New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2013
My Device: BB Z10
My Carrier: Rogers

Re: E-mail reply HTML bug?

I have removed my work email, and set up again. The 1 st email sent out by work email is fine, and then all go bad as following:

**********

Sending again 

=

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

= =table width="100%" style="background-color:white;bor=er-spacing:0px;"> =div id="_persistentHeader" style="bor=er-style: solid none none; border-top-color: rgb(181, 196, 223); border-to=-width: 1pt; padding: 3pt 0in 0in; font-family: Tahoma, 'BB Alpha Sans', '=late Pro'; font-size: 10pt;">

*********

Any clue?

Regular Contributor
Posts: 50
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: Du

Re: E-mail reply HTML bug?

Same issue here
Highlighted
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎03-18-2013
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: O2

Re: E-mail reply HTML bug?

[ Edited ]

I thought this might be an OS upgrade issue, as per the posts in amansour's thread, but it appears to be an issue in both .85 and .90 from what he has said. Is it worth everyone with this issue posting details of their setup, including the account type (ActiveSync/Gmail/Yahoo etc)? Might help identify something, somewhere?

 

My user has the following setup:

OS version: 10.0.10.90

Network provider: O2

Email account: Office 365 (BTConnect)

Account type: Other / POP

Country: UK

 

 

 

Forums Advisor III
Posts: 1,036
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: E-mail reply HTML bug?

A little birdy told me that Blackberry support was swamped with support requests (related to this issue) that were bumped up from the Carriers right after the update last week.

 

It is obviously going to be a priority for them to fix this issue as email is one of their main selling points. Smiley Happy

-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. Smiley Happy
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎03-06-2013
My Device: 9300, Z10
My Carrier: Rogers

Re: E-mail reply HTML bug?

One solution and at least, it works with Rogers carrier : http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/Z10-encoding-issue-in-outgoing-email/td-p/2212...

Message no 18
New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2013
My Device: BB Z10
My Carrier: Rogers

Re: E-mail reply HTML bug?

Thanks VotacPhoto, It works for me ( Rogers Carrier).

Hope BB can fix it in recent future.

Visitor
Posts: 1
Registered: ‎04-05-2013
My Device: Z10
My Carrier: Telus

Re: E-mail reply HTML bug?

I am having the same issue and I cannot change the email address because I use it for business. This is a blackberry issue that needs to be fixed asap.