Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Bell
Accepted Solution

My Z10 is frozen

[ Edited ]
I recently downloaded new software but I didn't restart right away...I shut it off and plugged it in...it was dead the next day and it wouldn't load. It has a new blackberry symbol that loads to 100% but never goes past that symbol. When I click on it it just shows the percentage. I've turned it on and off and I took out the battery...nothing has worked! Please help! When I plug it in the light doesn't go on ...it did at first...and once I got to the first screen but there was no touch capabilities and it was frozen as well...I've never been able to get back to that screen since.
New Member
Posts: 920
Registered: ‎04-01-2009
My Device: Z10 10.2.1.3247
My Carrier: T-Mo USA

Re: My Z10 is frozen

Try removing the battery and then plug into your PC. Wait a bit and then insert battery. It sounds like the update was not completed.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Bell

Re: My Z10 is frozen

Awesome...I will give it try!
Developer
Posts: 741
Registered: ‎10-06-2013
My Device: Q5
My Carrier: Cosmote

Re: My Z10 is frozen

If this does not work try holding the power button for 30 seconds or so it might work...
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎11-08-2013
My Device: z10
My Carrier: mobil

Re: My Z10 is frozen

I downloaded a test version of the OS, and your situation was the same. I unplugged the battery is probably ten times. It resurrection boot up. So I re-downloaded the official version of the OS. And installed into the phone。now my z10 is ok.
New Member
Posts: 4
Registered: ‎11-09-2013
My Device: Bold
My Carrier: mtn

Re: My Z10 is frozen

try factory reset but back up first

Contributor
Posts: 28
Registered: ‎11-08-2013
My Device: z10
My Carrier: mobil

Re: My Z10 is frozen

I know what's mean. Hope next os coming soon.
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Bell

Re: My Z10 is frozen

It needed to have the battery in...but I was able to reset the blackberry. I thought I would lose everything but I do have most of my contacts...the software reloaded...everything else was lost. But at least I have a working device!
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Bell

Re: My Z10 is frozen

I wasn't able to back up because it was so frozen but this did work. Thank you!
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎11-08-2013
My Device: z10
My Carrier: mobil

Re: My Z10 is frozen

If you have a work device, this is ok.