Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-07-2013
My Device: z10
My Carrier: o2

My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

 
Guru II
Posts: 22,045
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry PRIV; BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.2.2639; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: AT&T

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

I've had this happen a few times but not often enough to be a real nuissance. Sometimes it will unfreeze on it's own and sometimes I have to reboot. It usually happens when removing from the holster.

--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎02-15-2013
My Device: Blackberry Torch 900 and Blackberry 10 Z10
My Carrier: Fido

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

I've had to reset my phone twice because the ui was hung at the lock screen.

I hope it won't with the new update I now have.
Highlighted
New Member
Posts: 1
Registered: ‎04-25-2013
My Device: blackberry z10
My Carrier: Vodacom

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

I have 2of them and one so far froze twice...sickening blackberry problem.....
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎04-21-2013
My Device: Z10 stl-100-3
My Carrier: H2O

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

It happen twice on me since I got the phone last month.

New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-04-2013
My Device: z10
My Carrier: fido

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

did you get this resolved?

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-07-2013
My Device: z10
My Carrier: o2

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

Yes it got so bad I had to send it back to 02. They confirmed a serious hardware fault and replaced my phone with a new one. Since I've had the new phone its happened once. Convinced myself if it happens again it will be going back and Im swapping to a different phone. Apart from this happening I love the Z10.

z28
New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-10-2013
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: SaskTel

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

Yes.  Lots of times.  The thing that seems to reset it is plugging it in even for a few seconds.  The freezing disapeared. Not sure if this is just a temporary solution but at least it got my phone working again.

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎09-03-2013
My Device: Z30

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

Haven't tried the plugging in - but then the time when the freezing occurs is when I'm away from a power source and so I have to reboot. Smiley Sad

 

However, I have had success with removing pictures on contacts, removing and re-adding the contacts from the quick dial screen. This has so far prevented the phone from any similar issues. Smiley Indifferent

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎09-03-2013
My Device: Z30

Re: My Z10 screen freezes. I have to reset phone for it to come back on. Anyone else having problems ??

Sad news - removing pictures from contacts did not work. Nor did connecting the phone to mains power. Although it is happening less often.......only once a day now and this time I could use the reset option from the screen.

 

Suspect it has something to do with bluetooth.

 

Testing, testing, testing........

 

Will broadcast results.