Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Regular Contributor
Posts: 52
Registered: ‎02-20-2013
My Device: Z10
My Carrier: o2 (uk)

No Video thumbnails

Can anyone tell me why my videos do not have a thumbnail (of what video it is)  when I go into the video app. All I have is a number, but they play as normal when I tap on them??

 

Cheers

Forums Advisor III
Posts: 1,036
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: No Video thumbnails

Interesting, mine all seem to have valid thumbnails. What kind of videos are they? Smiley Happy

-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. Smiley Happy
Forums Advisor III
Posts: 1,408
Registered: ‎02-28-2009
My Device: Torch, Bold, Play Book, and Bluetooth HS-700
My Carrier: BELL

Re: No Video thumbnails

Try doing a restart of the phone. This may fix it...  If not then the problem is deeper.

Jerry G.
Regular Contributor
Posts: 52
Registered: ‎02-20-2013
My Device: Z10
My Carrier: o2 (uk)

Re: No Video thumbnails

Tehanks drewread. I didn't make it clear but it was the video 'app' that came with the z10 phone. So still a little confused as to why it is not showing 'thumbnail'
Regular Contributor
Posts: 52
Registered: ‎02-20-2013
My Device: Z10
My Carrier: o2 (uk)

Re: No Video thumbnails

Thanks jerryg50. I will try that.
Forums Advisor III
Posts: 1,036
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: No Video thumbnails

@fire69mark - are they videos you took on the Z10 or videos you loaded onto it? Smiley Wink
-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. Smiley Happy
Regular Contributor
Posts: 52
Registered: ‎02-20-2013
My Device: Z10
My Carrier: o2 (uk)

Re: No Video thumbnails

Videos loaded onto it.

I took a video with the z10 to see if that would show a thumbnail and it did, so it must be no thumbnails if taken with something else?? But that really shouldn't be the case in this day and age
Highlighted
Forums Advisor III
Posts: 1,036
Registered: ‎02-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: No Video thumbnails

It may be dependent on the codec type..
-: DrewRead :-
Can't find an app on Blackberry World yet? Tweet the developer and ask when they will #GetWithBB10 !!
"Like it" if you like it. Smiley Happy
Developer
Posts: 112
Registered: ‎10-08-2012
My Device: Playbook, Bold 9790, Z10
My Carrier: Vodafone

Re: No Video thumbnails

I am also facing the same Issue.... Did you get a fix for it??