Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Member
Posts: 2
Registered: ‎03-16-2014
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: telus

Phone wont wake up

Hello
I cannot wake my phone up with a swipe or the top button the screen stays black. There is no "allow gestures when locked" option anymore so I can't try that. I have to reset or battery pull to get to my home screen. I just installed 10.2.1.537 is anyone else experiencing this or know how to fix it?
Thank you.
Guru II
Posts: 21,609
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry PRIV; BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.2.2639; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: AT&T

Re: Phone wont wake up

What happens after you reboot? It works for a while? How long?

--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!
New Member
Posts: 2
Registered: ‎03-16-2014
My Device: BlackBerry z10
My Carrier: telus

Re: Phone wont wake up

The screen works fine until it times out. As soon as it goes black I can't wake it up again. Unless I reboot. It's strange.
Guru II
Posts: 21,609
Registered: ‎04-01-2008
My Device: BlackBerry PRIV; BlackBerry Z30, Z10 and Q10 w/OS 10.3.2.2639; PlayBook w/OS 2.1.0.1917
My Carrier: AT&T

Re: Phone wont wake up

I would do a security wipe on the device and see what happens:

 

To perform a Security Wipe please follow the instructions below. Be sure and use BB Link to make a full backup before proceeding with the wipe:

http://www.blackberry.com/btsc/KB33591

Once the wipe is complete you can restore your backup. Keep in mind that data in the backup may be the source of the original problem and restoring it may restore the problem, as well. To alleviate this I recommend not restoring the Settings portion of the backup.


--------------------------------------------------------------------------------
1. Please thank those who help you by clicking the "Like" button at the bottom of the post that helped you.
2. If your issue has been solved, please resolve it by marking the post "Solution?" which solved it for you!