Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎12-03-2013
My Device: Z10
My Carrier: Vodafone

Re: Problem with sensors on Z10

[ Edited ]

Yep, I can confirm a restart has fixed the issue.

 

I wonder what Blackberry did to break / fix it ? No updates on my device

 

hmmmmmmmmm !

New Member
Posts: 2
Registered: ‎12-18-2013
My Device: Z10
My Carrier: Mobilicity

Re: Problem with sensors on Z10

I bought Z10 3 weeks ago and i am running ver 10.2 on it.

I am facing these problem again and again.

Rotation stop working and compass sensors stop working

When i restart it these sensors start work again.

 

 

Help Help Help 

Highlighted
Contributor
Posts: 24
Registered: ‎04-22-2011
My Device: Blackberry Playbook 32GB and Z10
My Carrier: Rogers

Re: Problem with sensors on Z10

I had the issue again today but a restart has so far fixed it for me. I wonder if BlackBerry is having server issues again. 

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎12-03-2013
My Device: Z10
My Carrier: Vodafone

Re: Problem with sensors on Z10

Yep, me too.

 

It started again at around 6pm (UK time) however I restarted this morning at 6am (UK time) and so far its been ok.

 

 

New Member
Posts: 1,477
Registered: ‎04-19-2011
My Device: BlackBerry Z10 + Z30 + Playbook 64
My Carrier: Rogers

Re: Problem with sensors on Z10


MrADonaldson wrote:

Yep, me too.

 

It started again at around 6pm (UK time) however I restarted this morning at 6am (UK time) and so far its been ok.

 

 


Have you tried to pull the battery while the phone is ON, this is known to fix a lot of problem

---------------------------------------------
Using the Playbook and the Z10 and the Z30 and loving them

Martin