Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎10-04-2012
My Device: Torch 9800, Bold 9930, Playbook
My Carrier: AT&T and Spring

Z10 ActiveSync issues with Work Exchange server

I have both a playbook and the Z10.  I've set up both to connect to my work Exchange server via ActiveSync.  My playbook is working perfectly, but on my Z10 I've had to delete and re-add the account about 6 times and I still can't get it to keep a consistent connection.  I'll get emails for a short time then it will be an hour delay and finally after 12 hours no emails I'll remove the account and re-add it and the emails will show up.  My calendar is also spotty on what actually appears.

 

My playbook set up the Blackberry balance when I added the work account and my Z10 said my corporate policy required my Z10 to be encrypted and that the encryption would start in 5 min.  It never started.  I encrypted manually and I still can't get it to consistenly sync.  No balance was added to the Z10 either.

 

My provider, AT&T, said I needed an Enterprise data plan for this to work and I upgraded, but still no luck.  Anyone have any other suggestions?


Thanks!

Retired
Posts: 3,246
Registered: ‎07-26-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Z10 ActiveSync issues with Work Exchange server

Hello lkbode and welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Sorry to hear you're having an issue with your email.

 

Were you not given the option to use BlackBerry Balance on your BlackBerry Z10 like you did on your BlackBerry PlayBook tablet or did you opt to use ActiveSync? 

 

 

How did you have encrypt your device? 

 

-HMthePirate

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!



New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎10-04-2012
My Device: Torch 9800, Bold 9930, Playbook
My Carrier: AT&T and Spring

Re: Z10 ActiveSync issues with Work Exchange server

When I set up ActiveSync on the PlayBook it automatically set up balance. The same thing didn't occur when I set it up on the z10.

Since it told me that encryption was required and would automatically occur, but it didn't I encrypted the device and the media card through settings, security, encryption.
Highlighted
Retired
Posts: 3,246
Registered: ‎07-26-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Z10 ActiveSync issues with Work Exchange server

Are you using BlackBerry Enterprise Server with your work environment?

-HMthePirate

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!