Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Member
Posts: 2
Registered: ‎05-06-2013
My Device: Z10
My Carrier: Telekom D

Z10 / BB!0 - Exchange Mails will be auto deleted after one month!???

hi,

 

i have a big problem with my Z10. after one month of use, i detected that ALL mails (sent mails also) are auto deleted from my exchange accounts which are older then one month!? i don´t find general settings to deactivate this STUPID setting!

 

I´m verry angry, because I loose hundreds of mails from 4 diffrent exchange accounts!!!

 

thanks for some hinds to avoid this in the future.

 

BR david

Retired
Posts: 3,246
Registered: ‎07-26-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Z10 / BB!0 - Exchange Mails will be auto deleted after one month!???

Hello Komanaut and welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Sorry to hear you're experiencing issues with your email.

 

To clarify, are the emails deleted off your device and your email account on the computer? Or just on your device? 

 

Thanks!

-HMthePirate

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!



Highlighted
New Member
Posts: 2
Registered: ‎05-06-2013
My Device: Z10
My Carrier: Telekom D

Re: Z10 / BB!0 - Exchange Mails will be auto deleted after one month!???

hi..

 

yes, the mails were deleted from the device AND the server (for 4 exchange accounts!!!). I use the BB Z10 only since 1 month and so i only syncronise the mails from the last 30 days (that´s the second stupid thing, that i´m not able to load ALL my mails to the device!?). but after 30 days all mails will be delted from the device and frmon the server as well!

 

so i´m loosing hundrets of importend mails from the last month. i can´t understnad why BB do such stupid settings in default, because I never activate such an setting manually, and i can´t find it on the device..!?

 

currently i deleted all mail accounts from the BB until that issue can be solved.

 

thx.. for your support!