Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-23-2013
My Device: Z10
My Carrier: T-Mobile
Accepted Solution

Z10 No Sync of follow-up flag

Hi all,

 

i'm currently testig the Z10 with the BB Device Service and an Exchnage 2003 Server. The sync of mails, contacts and calender entries ist working. Just the follow-up flag of mails is not working. Do others have similar problems with it and is it relatedt to the Z10 or or the Exchnage 2003 server?

 

Thanks for all the help I will (hoepfully) get.

Best regards

Marcel

 

Retired
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Z10 No Sync of follow-up flag

Hey mstuhr,

 

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

The follow-up flags are only synchronized in ActiveSync 12.0 with Microsoft Exchange 2007.  Check out this KB article for more information: www.blackberry.com/btsc/KB33619

 

Let me know if you have any more questions.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-23-2013
My Device: Z10
My Carrier: T-Mobile

Re: Z10 No Sync of follow-up flag

This makes sense. Thank you very much!